Tierrafino T-paint.

Leem structuur verf en met kwast wordt aangebracht.
Leem structuurverf Tierrafino T-paint is een leemverf voor het interieur. De T staat voor textuur, ofwel structuur. Door de leem is speciaal geselecteerd zand gemengd, waardoor een korrelige structuur ontstaat. Wanden en plafonds die behandeld zijn met T-paint leem verf zien er levendig en sprankelend uit, want kleur en glans van de zandkorrels zijn duidelijk zichtbaar. Tierrafino T-paint vertoont nog een aantal typerende kenmerken die eigen zijn aan leem. Het is damp-open en vochtregulerend en levert daarmee een bijdrage aan een prettig leefklimaat in huis of op uw werkplek. De korrelige structuur verkort bovendien de nagalmtijd in een ruimte.

 

Tierrafino I-paint

Leemverf Tierrafino I-paint is een leemverf voor binnenmuren en plafonds. Deze natuurlijke ecologische en biologische leemverf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur. Muren en plafonds die behandeld zijn met I-paint leemverf voegen een interessante en speelse toets toe aan uw interieur. Tierrafino I-paint leemverf heeft daarbij nog enkele zeer prettige eigenschappen: het is damp-open en het bevat geen enkel chemisch oplosmiddel. Daardoor draagt leemverf bij aan een aangenaam en gezond klimaat in uw woning of werkruimte. Leemverf is goed voor een gezonde toekomst. Leem muurverf is ecoverf. De natuurlijke ecologische leemverf i-paint is in acht klei kleuren leverbaar. Tierrafino organiseert workshops, seminars, stages, cursussen en opleiding leren aanbrengen leemstuc, leempleister, leemverf, stuccolustro, tadelakt, beton-look, leembouw en natuurlijk bouwen met leem.

 

Tierrafino Listro

Met Listro maakt u hoogglans Venetiaans stucwerk

‘STUCCOLUSTRO’ Tierrafino Listro is leemglansstuc voor binnenmuren en plafonds van basisleem of gips of Tierrafino contact. De natuurlijke stuccolustro is vermengd met plantaardige was, waardoor een prachtig glanzend effect ontstaat. Het aantrekkelijke van Listro is dat er bij het opbrengen subtiele kleurnuances ontstaan door verschillen in diepte van de glans. Listro wordt vaak gekozen om interieurs een bijzonder accent te geven. Dat kan een woning zijn, maar ook een kantoor, een winkel, een entrée of de foyer van een theater. Architecten gebruiken Listro regelmatig om een wand met een matte structuur af te wisselen met een glanzend stuccolustro oppervlak.

 

 

Tierrafino Drypaint

Is een leem droge verf ,kan met kwast of in pasta vorm met spaan aangebracht worden.
Tierrafino Duro is kleur en fijnleemstuc inéén, uitsluitend voor toepassing in het interieur. Het heeft alle goede eigenschappen van leem. Het ademt  en is van nature anti-statisch. Duro bezit een glinsterende structuur en geeft het interieur van uw huis een frisse en strakke uitstraling. Ook voor kantoren en bedrijfsruimten is Duro een prachtige oplossing: het creëert een prettige en toch zakelijke atmosfeer.

 

Tierrafino Betonlook

Tierrafino BetonLook is een decoratieve leem-pleister voor wanden en plafonds in het interieur. Het product lijkt zeer sterk op beton en kent drie basisafwerkingen; mat, glanzend, en glanzend met Tierrafino Wax.

Pleister voor alle dragende wanden in het interieur. Alleen als buitenpleister inzetbaar op tegen regenwater beschermde muren. Geschikt voor vochtige ruimtes; niet toepassen op plekken waar direct contact met water plaatsvindt. Geschikt voor het 0,5 à 1 mm dik bepleisteren van vlakke en behangklare ondergronden zoals basisleem, kalk- en gipspleisters, beton en gipsplaat. Tierrafino BetonLook kan worden toegepast op alle schilderklare ondergronden na voorstrijken met Tierrafino Contact Fine.